Kart Başvuru Sorgulama

Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru Sonucu Sorgulama (Takip Yöntemleri)

Vakıfbank kredi kartı başvuru sonucu sorgulama işlemini ve durum takibini nasıl yapacağınızı aşağıda anlattık...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank kredi kartı başvuru takip işlemini telefon bankacılığı üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Bunun için 0850 222 0 724 numaralı Vakıf çağrı merkezini aradıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapın:

  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra Vakıfbank müşteri numaranızı veya kart numaranızı tuşlayın. Vakıfbank müşterisi değilseniz TC kimlik numaranızı tuşlayın.
  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra “Kart Başvuru Sorgulama” ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin. Sistem sesinizi algılayınca sizi Vakıfkart Başvuru Sonucu menüsüne yönlendirecektir.
  • Yukarıdaki işlem başarısız olursa “sesli yanıt sistemi”ne yönlendirilirsiniz. Bu aşamada 2 ve 8 tuşlarına basarak “Vakıfbank Kredi Kartı Başvuru ve Durum Sorgulama” menüsüne ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank kredi kartı müşteri hizmetleri

Yukarıdaki yöntemle Vakıfbank kredi kartı başvuru sorgulama işlemini yapamadıysanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanmayı deneyebilirsiniz. Bunun için sesli yanıt sistemi üzerinden 2 ve 0’ı tuşlamanız yeterlidir.

Vakıfbank başvuru takip numarası nedir?

Başvuru takip numarası (referans numarası) bankaya yaptığınız kart başvurusunun durumunu takip etmeniz için size özel olarak verilen bir koddur. Bu numarayı kullanarak internet bankacılığı üzerinden kart başvuru takibi yapabilirsiniz. Vakıfbank internet bankacılığını sadece müşteriler kullanabildiği için müşteri olmayanlar çağrı merkezi üzerinden aynı işlemi gerçekleştirebilirler.

Müşteri olmanıza rağmen internet bankacılığı şifreniz yoksa bu bağlantı üzerinden nasıl şifre alacağınızı öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/vakifbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-489/

Vakıfbank kredi kartı başvuru onayı veya reddi genellikle birkaç dakika içinde müşteriye iletilmektedir. Bildirim sms yoluyla yapılmaktadır. Sistemden kaynaklanan bazı teknik sorunlar sebebiyle başvuru sonucu bildirim süresi uzayabilmektedir.

Vakıfbank kartınızın hangi kuryede olduğunu bu sayfadan hemen öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/vakifbank-kredi-karti-kurye-takip/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu